گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

تاثیر روغن ماهی در جلوگیری از پیشرفت آلزایمر

   images/20070512/Fish-Oil.jpg
  جام جم آنلاین: محققان آمریکایی در حال انجام آزمایشی هستند تا اثر اسید چرب امگا – سه در پیشرفت بیماری آلزایمر را دریابند.
به گزارش ساینس دیلی برخی مطالعات نشان می دهند اسیدهای چرب امگا – سه موجود در روغن نوعی ماهی خاص ممکن است به کاهش خطر بیماری آلزایمر کمک کند. محققان در حال بررسی 400 شرکت کننده 50 ساله و مسن تر هستند که به آلزایمر خفیف تا متوسط دچارند. آزمایش کلینیکی 18 ماهه به ارزیابی تاثیر اسید چرب امگا – سه در کند کردن پیشرفت زوال شناختی و عملی درافراد مبتلا به آلزایمر خفیف تامتوسط خواهد پرداخت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد