گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

مصرف نخود و لوبیا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات انجام شده در کسانی که حداقل هفته‌ای چهار بار از حبوبات به خصوص نخود و لوبیا استفاده می‌کنند احتمال ابتلا به بعضی از بیماری‌های عروق قلب 22% کمتر از افرادی است که یکبار در هفته حبوبات می‌خورند . مصرف حبوبات در تنظیم فشار خون و کاهش کلسترول خون نیز مؤثر است . حبوبات سدیم زیادی ندارند اما در عوض غنی از پتاسیم ، کلسیم و منیزیم هستند و سطح ماده‌ای در خون که خطر حمله‌ی قلبی را افزایش می‌دهد را کاهش می‌دهند . آمار نشان می دهد که مردان جوان بیش از سایرین به مصرف حبوبات تمایل دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد