معمولاً ، اجزایی از غذا که برای ما مفید می باشند به وسیله بدن جذب شده ،
جهت عملکرد مناسب و حفظ سلامت بدن مورد استفاده قرار می گیرد .
فیبرهای غذایی وضعیتی استثنایی دارند . این مواد جذب بدن نمی شوند و
بدون تغییر از دستگاه گوارش عبور می کنند ، اما برای سلامت دستگاه گوارش
و محافظت بدن در برابر بیماریهایی از قبیل بیماریهای قلبی و سرطان بسیار
مهم
می باشند .
فیبرها تنها در غذاهای گیاهی مانند : غلات ، میوه جات ، سبزیجات ، حبوبات ،
مغز گردو و فندق و دانه های گیاهی وجود دارند .
در بین منابع گوناگون فیبرها ، مصرف فیبرهای موجود در غلات بیشتر با
کاهش خطر بیماریهای قلبی همراه می باشد .