این افراد به سرگیجه و ضعف و دفع آب بدن نیز مبتلا می شوند. تمام این علائم نامطلوب ، با افزایش کربوهیدرات به رژیم غذایی، از بین می روند. بنابراین کربوهیدرات اساس رژیم غذایی است.
هیچ مدرکی در دسترس نیست که نسان دهد این احتیاج فقط به گروه خاصی از کربوهیدراتها از قبیل مونو ساکاریدها، دی ساکاریدها و یا پلی ساکاریدها انحصصار دارد یا اینکه منحصر است به یک کربوهیدرات بخصوص.
سرعت کاهش وزن در افرادی که کربوهیدرات مصرف نمی کنند با آنهایی که غذا نمی خورند برابر است. البته ر؟ژیم های غذایی بسیار نادری هستند که کاملا بدون کربوهیدرات باشند ضمنا بد نیست که بدانیم که مصرف حداقل 60 گرم ان می تواند از عوارض نامطلوب جلوگیری کند.
کربوهیدراتها یا ترکیبات مشتق شده از آنها به عنوان پیش ساز بعضی از ترکیبات حیاتی مانند اسید نوکلئیک ها و ماتریس بافت های پیوندی عمل می کنند.