کربوهیدرات ها تقریبا فقط در غذاهای گیاهی یافت می شوند. شیر که داراری مقدار زیادی لاکتوز است، تها منبع مهم کربوهیدرات حیوانی به شمار می رود. مقدار لاکتوز موجود در شیر انسان بیشتر از شیر گاو است. در تخم مرغ مقدار کمی کربوهیدرات وجود دارد. خرچنگ و صدف نیز دارای کربوهیدرات می باشند. کربوهیدرات کمی که در کبد حیوانات وجود داردف هنگام ذبح آنان به اسید پیرویک و سپس به اسید لاکتیک تبدیل می شود. بعضی از غذاها مانند قند و نشاسته ذرت دارای مقدار بالایی کربوهیدرات است و بقیه از جمله سیب زمینی و برنج که معمولا غذای قندی محسوب می شوند دارای درصد کمتری کربوهیدرات می باشند.