یک مخلوط پروتئینی افزایش دهنده انسولین میتواند به کنترل قند خون بیماران دیابتی پس از مصرف یک غذای پرکربوهیدرات کمک کند.
به گزارش مدلاین پلاس، نتایج مطالعهای نشان میدهد مردانی که مبتلا به دیابت تیپ دو بودند پس از نوشیدن یک آشامیدنی دارای کربوهیدرات به همراه مخلوطی از پروتئینهای خاص قند خونشان کمتر از زمانی بود که نوشیدنی را بدون مخلوط پروتئینی مصرف میکردند. پیش از این مشخص شده بود مخلوط پروتئینی شامل کازئین هیدرولیزات که از شیر به دست میآید و دو اسید آمینه به نامهای لوسین و فنیل آلانین تولید هورمون انسولین را که تنظیم کننده قند خون است، تحریک میکند. دیابت تیپ دو زمانی پیش میآید که بدن دیگر قادر به استفاده مناسب از انسولین نیست.
نتایج این مطالعه نشان داده است مخلوط پروتئینی پاسخ انسولینی افراد شرکتکننده در آزمایش را تا 299 درصد افزایش داده است. به گفته سرپرست این تحقیق مخلوط پروتئینی فوق را میتوان همراه با داروهای خوراکی حساسکننده انسولین برای کنترل دیابت تیپ دو به کار برد.