X
تبلیغات
رایتل

۶ گام غذایی برای تنظیم سدیم بدن

10 شهریور 1396 10:53 نویسنده: دانیال تارمست چاپ

مبتلایان به فشارخون بخوانند

مصرف بیش از حد سدیم نه تنها باعث افزایش فشارخون می‌شود، بلکه مشکلات استخوانی، گوارشی، قلبی و عروقی و پوستی نیز به همراه دارد.

آناناس

اگرچه همیشه توصیه می‌شود که میزان سدیم را در رژیم‌های غذایی‌تان تعدیل کنید اما فراموش نکنید که سدیم در متابولیسم سلولی نقش مهمی دارد و مانع انقباض عضلات می‌شود. علاوه بر این شما بخشی از این ماده معدنی را از طریق دفع و تعریق از دست می‌دهید. پس سدیم را بیش از حد محدود نکنید. تعدیل میزان سدیم در بدن، نیاز به مصرف 6 گزینه غذایی دارد:

آناناس: این میوه خوشمزه دیوروتیک و ضدالتهابی است. مصرف آناناس باعث افزایش گردش خون لنفاوی می‌شود. این میوه غنی از مس و منگنز است؛ دو ماده معدنی ضروری که سدیم بیش از حد را از بدن دفع می‌کنند. آناناس همچنین حاوی برملائین و ویتامین ث است که باعث کاهش پروسه‌های التهابی در بدن به دلیل انباشت سدیم می‌شود و بر بهبود سلامت کلیه تأثیر می‌گذارد.

پونه کوهی: نه تنها چاشنی افسانه‌ای است، بلکه می‌تواند به جای نمک جایگزین شود. یکی از راه‌های کاهش میزان نمک موجود در غذاها، اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه پونه کوهی به آن‌هاست. علاوه بر این، پونه حاوی بتاکاریوفیلن است؛ ماده‌ای که مانع ایجاد تورم و بهبود گردش خون می‌شود.

گشنیز یک دیورتیک طبیعی بسیار قدرتمند است که شما می‌توانید آن را به سوپ یا سالاد اضافه کنید. عطر و طعم قوی این سبزی آن را به جایگزین خوبی برای نمک تبدیل کرده است. علاوه بر این، مصرف گشنیز به کاهش فشارخون و کاهش سردردهای میگرنی کمک می‌کند

توت فرنگی: مصرف منظم توت‌فرنگی‌های ارگانیک منجر به بهبود سلامت کلیه‌ها، کاهش میزان اسید اوریک، کاهش کلسترول بد و کاهش فشارخون می‌شود. با این حال به یاد داشته باشید که همیشه فرم طبیعی توت فرنگی را مصرف کنید چون مربای توت فرنگی یا آب‌میوه‌های بسته‌بندی آن، حاوی سطح بالای سدیم هستند.

کنگر فرنگی: منجر به تعادل فشارخون شما با کاهش میزان سدیم بدن می‌شود. بهترین کار این است که کنگر فرنگی را به همراه روغن زیتون و آب‌لیمو مصرف کنید تا به پاکسازی کبد، حفظ سلامت کلیه‌ها و حفظ آنزیم‌های موجود در غذاها کمک کرده باشید.

گشنیز: گشنیز یک دیورتیک طبیعی بسیار قدرتمند است که شما می‌توانید آن را به سوپ یا سالاد اضافه کنید. عطر و طعم قوی این سبزی آن را به جایگزین خوبی برای نمک تبدیل کرده است. علاوه بر این، مصرف گشنیز به کاهش فشارخون و کاهش سردردهای میگرنی کمک می‌کند.

سیر: مصرف آن، طبیعی‌ترین گام برای کاهش فشارخون است. سیر یک غذای دارویی است که باید در همه آشپزخانه‌ها وجود داشته باشد. سیر به عنوان یک آنتی‌بیوتیک عمل می‌کند و حاوی آلیسین است؛ آنزیمی که از سلامت قلب و کلیه‌ها مراقبت می‌کند.

 


منبع: سلامانه

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل (پنهان میماند) :
وب/وبلاگ :
متن نظر :