گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

مواد خوراکی تقویت کننده انرژی و کاهش خستگی

محققان توصیه می کنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می تواند به مقابله با خستگی مداوم کمک کند.به گزارش مهر، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراکی را توصیه می کنند.

لیموترش - مصرف یک لیوان آب همراه با آبلیمو می تواند به اندازه یک فنجان قهوه در صبح انرژی بخش باشد. مصرف آب یک لیموترش می تواند 40 درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین کند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی موجب تقویت متابولیسم بدن شده، از افزایش انسولین پیشگیری می کند، و پتاسیم موردنیاز برای کمک به بهبود عملکرد مغز و اعصاب را تامین می کند.

دانه چیا - به گفته محققان دانه چیا به خاطر نسبت بالا پروتئین، چربی، و فیبر همراه با کربوهیدرات پایین می تواند انرژی کافی بدن را تامین کند. همچنین با ایجاد احساس سیری می تواند مانع از خوردن بیش از اندازه شود.

لوبیا - لوبیا بهترین منبع غذایی حاوی فیبر است و انرژی بلندمدتی را برای بدن تامین می کند. این ماده غذایی بخصوص برای افراد گیاهخوار
می تواند منبع جایگزین پروتئین گوشت قرمز باشد.

اسفناج - آهن به سلول های قرمز خون در انتقال اکسیژن به نقاط مختلف بدن کمک می کند. از اینرو کمبود آهن با خستگی همراه است. سبزیجات پربرگ یکی از مواد خوراکی جذب سریع آهن تلقی می شوند. اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فرآوری انرژی بدن است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد