X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

گروه تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

عناوین یادداشت‌ها 

  • راهنمای برنامه صبحانه (13 شهریور 1386 19:33)
    روز خود را با میوه های تازه مورد علاقه خود شروع کنید. طی ساعات صبح ، به محض احساس گرسنگی چند تکه میوه بخورید. در هر سه ساعت حداقل 2 بار میوه بخورید. حداکثر مقداری که میوه می خورید می بایست با نیاز بدن شما مطابقت داشته باشد. هر چقدر می توانید بخورید . پر خوری یا کم خوری نکنید. قبل از هر نوع میوه ای ، طالبی و هندوانه...
  • نوع غذای صبحانه بر میزان قند خون موثر است (13 شهریور 1386 19:29)
    بررسی های زیاد در این باره انجام شده است، صبحانه خوردن بروش انگلیسی ها، آمریکائیها، فرانسویها و آلمانیها همه ناقص بوده و کمبود افراط و تفریط بسیاردر آنها مشاهده شده است ، بطوریکه صبحانه های پر چربی، پرگوشت و قند زیاد در داخل نوشابه ها نتوانستند، میزان قند خون را بمدت چند ین ساعت در حد عالی نگه دارند. تا اینکه به...
  • صبحانه متعادل و موفق کدام است؟ (9 شهریور 1386 11:14)
    - اگر در صبحانه مقدار کمی قند و چربی و مقدار متعادل پروتئین به شکل غلات و حبوبات کامل و پخته به بدن برسدهضم به آرامی صورت می گیرد، قند قطره قطره و هم آهنگ با فعالیت وارد خون می شود و شادابی ساعتها دوام می یابد دیگر برای تولید ( انسولین ) لوزالمعده بیش از اندازه تحریک نمی شود ذخیره و مصرف گلیکوژن به طور عادی انجام می...
  • خوردن هر چیزی در میان دو غذا برای تندرستی زیان بخش است (9 شهریور 1386 11:13)
    آنچه در وسط دو غذای اصلی خورده می شود به اصطلاح ( میان غذا ) اگر یک لیوان شیر، یا ماست یا یکصد کالری میوه تازه باشد بیشترین کارایی را دارد ولی در عمل چنین نیست. چون اغلب به عنوان ( میان غذا ) یک شیرینی خورده می شود که با نوشابه های شیرین کولادار نوش جان می شود و سریعا قند خون را بالا میبرد و ترشح ( انسولین ) را تحریک...
  • صبحانه برای مقابله با ایجاد لخته (9 شهریور 1386 10:57)
    اغلب حمله های قلبی معمولا ظرف چند ساعت اولیه پس از بیدار شدن از خواب شبانه اتفاق می افتد. چرا؟ این سری است که کشف آن مدتها فکر دانشمندان را به خود مشغول داشته است .به نظر رباتاسیفکووا از دانشگاه مموریال نیوفوندلند در سنت جونز یکی از علل حمله قلبی ممکن است این باشد که غالبا مردم از خوردن صبحانه طفره می روند . این...
  • ششمین همایش بین المللی تربیت بدنی وعلوم ورزشی۱۴-۱۶ اسفند ۱۳۸۶ (8 شهریور 1386 11:48)
    فراخوان مقاله ششمین همایش بین المللی تربیت بدنی و علو م ورزشی 14-16 اسفند 1386 دانشگاه تربیت مدرس 6th International Congress on Physical Education and Sport Sciences - Tarbiat Modares University-Tehran- 4-6 March 2008 مقدمه بااستعانت از خداوند متعال و با هدف ارائه آخرین یافته های علمی در حوزه تربیت بدنی و علوم و رزشی،...
  • صبحانه خوردن را ترک نکنید (8 شهریور 1386 10:44)
    طبق نظر جیمز اورهارت، از دانشمندان موسسه ملی بیماریهای دیابت و هاضمه و کلیه، امساکهای طویل المدت و صبحانه نخوردن به ایجاد سنگ کلیه صفرا کمک می کند. این دانشمند 4370 زن را در مدت 10 سال زیر نظر داشته و مشاهده کرده است که سنگ کیسه صفرا بیشتر در زنانی بوجود آمده است که مدت 14 ساعت و بیشتر، مثلا از اول شب تا صبح غذا...
  • صبحانه را کامل بخورید تا لاغر شوید! (8 شهریور 1386 10:42)
    سال هاست که دانشمندان بر اهمیت ویژه صبحانه تأکید می کنند، اما مطالعات جدید در مسأله کنترل وزن و انرژی شما را متقاعد می کند که از خواب بیدار شوید و علاوه بر بوییدن قهوه، صبحانه کاملی تهیه و میل کنید. پر کردن شکم در اول صبح نتایج شگفت انگیزی دارد از جمله: با خوردن صبحانه کامل برای فعالیت روزانه ـ اعم از کار هر روزه و...
  • یک ورزشکار برای خوردن یک صبحانه خوب و کامل به نکات زیر توجه کند (8 شهریور 1386 10:37)
    ورزشکاران اگر در خانه صبحانه بخورید بهتر است. صبحانه اردوها در رستوران ها معمولاً چرب تر بوده و فیبر کمتری دارد و همچنین از تکه های بزرگ تری تشکیل می شود. از خوردن کیک و نان شیرینی خودداری کنید. مثل هر غذای دیگری، صبحانه ورزشکار باید شامل پروتئین (20ـ15 درصد)، کربوهیدرات (55ـ60 درصد)، چربی (25ـ20درصد)، غلات سبوس دار،...
  • صبحانه وتثبیت قند (7 شهریور 1386 12:33)
    " پژوهشگران بر این باورند که خوردن صبحانه می تواند به تثبیت میزان قند خون که اشتها و انرژی را تنظیم می کند کمک کند.... " پریرا و همکاران او در دانشکده پزشکی هاروارد عادات غذایی 1198 نفر سیاهپوست و 1633 نفر سفیدپوست را تحلیل کرده اند. در مجموع 47 درصد سفیدپوست ها و 22 درصد سیاهپوست ها گفتند که هر روز صبحانه می خورند....
  • صبحانه ویک تحقیق (7 شهریور 1386 12:32)
    براساس پژوهشی که بتازگی در آمریکا بر روى ۲۴۰۰ دختر انجام شده است، دخترانى که به طور منظم صبحانه بویژه صبحانه حاوى غلات آماده مى خورند باریک اندام تر از همسالانشان که صبحانه نمى خورند هستند. نتایج این تحقیق که در موسسه پژوهش پزشکى مریلند در سه ایالت آمریکا انجام شد نشان مى دهد دخترانى که صبحانه اى از هر نوع مى خورند...
  • چقدر صبحانه بخوریم؟ (7 شهریور 1386 12:31)
    لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید :((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند. لازم است بدانید صبحانه باید شامل 20% از کل کالری و نهار باید شامل 35 % از کل کالری و شام هم باید...
  • ولادت با سعادت منجی عالم ح مهدی(ع) بر تمامی مسلمانان مبارکباد (7 شهریور 1386 12:26)
    ولادت منجی عالم حضرت مهدی (ع) بر تمامی دوستدارانش مبارکباد امام‏ مهدى علیه السلام در کلام نبى‏اکرم صلی الله علیه و آله آنگاه که گردآمدگان در غدیر خم، چشم بر دهان محمد مصطفى‏ دوختند تا در جمع یکصد و بیست هزار نفرى خود، سخنانش را بشنوند. نبى ‏اکرم صلی الله علیه و آله پس از حمد و ثناى خداوند و دعوت مردم به سوى خاندان...
  • نقش خوردن صبحانه کامل در سلامتی (6 شهریور 1386 10:33)
    براساس شواهد تازه ای که پزشکان در آمریکا کشف کرده اند، رمز سلامتی در خوردن صبحانه نهفته است. این گروه معتقدند که حذف صبحانه احتمال چاق شدن، ابتلا به دیابت و حتی سکته قلبی را افزایش می دهد. افرادی که هر روز صبح یک وعده غذایی کامل شامل غلات سبوس دار مصرف می کننـد احتمـالاً بیـش از سایر افراد از فواید بهداشتی آن بهره می...
  • درفواید صبحانه (6 شهریور 1386 10:31)
    پژوهش‌های آماری نشان می‌دهد که حدود 40 درصد بچه‌های سنین مدرسه، بدون صبحانه روزشان را آغاز می‌کنند. این در حالی است که به دلیل اهمیت این وعده غذایی در برخی از کشورهای خارجی در مدارس برای بچه‌ها برنامه صبحانه گذاشته شده است . تحقیقات دانشمندان دانشگاه مینه‌سوتا نشان می‌دهد بچه‌هایی که قبل از رفتن به مدرسه صبحانه...
  • صبحانه، خطر حملات قلبی را کاهش می دهد (6 شهریور 1386 10:30)
    خوردن صبحانه سبب مصرف کالری و انرژی بدن و کاهش خطر حملات قلبی می شود. دانشمندان در مطالعه ای دریافتند، زنانی که دو هفته صبحانه نخورده بودند در طول روز، غذای زیادتری خوردند که سبب افزایش میزان کلسترول بد یا ال دی ال آنان شد و حساسیتشان در برابر انسولین کاهش یافت. افزایش میزان ال دی ال و نیز کاهش میزان حساسیت سلول ها در...
  • AEHESIS Final Conference (30 مرداد 1386 20:17)
    YAHOO.Shortcuts.hasSensitiveText = false; YAHOO.Shortcuts.sensitivityType = []; YAHOO.Shortcuts.doUlt = false; YAHOO.Shortcuts.location = "us"; YAHOO.Shortcuts.lang = "us"; YAHOO.Shortcuts.document_id = 0; YAHOO.Shortcuts.document_type = ""; YAHOO.Shortcuts.document_title = ""; YAHOO.Shortcuts.document_publish_date =...
  • امتحان نهایی تربیت بدنی عمومی (۲) گرفته شد (30 مرداد 1386 20:13)
    سلام این امتحان با ۴۵ دقیقه تاخیر ساعت ۴۵/۹ صبخ امروز برگزار شد و از تمامی دانشجویانی که در این امتحان شرکت کردند تشکر می کنم و تا ۲-۳ هفته دیگر نتایج آن اعلام خواهد گشت. با آرزوی موفقیت برای همه شما.
  • ساعت و محل امتحان نهایی درس تربیت بدنی عمومی (۲) ترم تابستانی۸۶ (29 مرداد 1386 21:01)
    سلام امتحان نهایی درس تربیت بدنی عمومی (۲) ترم تابستانی ۱۳۸۶ در کلاس شماره ۳۱۸ ساختمان ۱ دانشگاه آزاد اسلامی واخد پرند راس ساعت ۹ صبح برگزار خواهد گشت. لذا از تمامی دانشجویان محترم تقاضا می گردد جهت برکزاری امتخان نهایی حضور داشته باشند. با تشکر
  • کدام یک از مواد غذایی کلسیم بیشتری دارند؟ (29 مرداد 1386 20:56)
    سر دسته مواد غذایی کلسیم دار لبنیات است . مثل انواع مختلف پنیر، جالب است بدانید پنیرهای مختلف مقدار کلسیم متفاوت دارند. مثلا مقدار کلسیم موجود در پنیر لیقوان با مقدار کلسیم یک پنیر معمولی فرق می کند. انواع شیر و ماست نیز کلسیم فراوان دارند. در میوه جات، مرکبات کلسیم زیادی دارند. معولا پرتقال را به خاطر وجود ویتامین ث...
  • خواص قند میوه و مقایسه آن با گلوکز (29 مرداد 1386 20:28)
    بیماری دیابت یکی از بیماری هایی است که از تغذیه نادرست ناشی می شود .تحقیقات نشان داده است در بسیاری از موارداین بیماری در اثر مصرف زیاد کربو هیدرات ها و خصوصا قند های ساده بروز میکند .التبه داشتن زمینه ارثی هم تاثیر به سزایی در بروز این بیماری دارد . یک بیمار دیابتی ،مجاز به مصرف قندهای ساده نیست .در حالی که معمولا...
  • تغذیه در ورزشکاران (28 مرداد 1386 10:06)
    تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند ....
  • تغذیه (28 مرداد 1386 10:03)
    تغذیه متعادل و هرم مواد غذایی برای اکثر ما،بدست آوردن تعادل در زندگی یک امر بسیار حیاتی و مهم است و جنبه های مختلف زندگی نظیر فعالیت های درسی،ورزشی،شغلی،اجتماعی و...را در بر می گیرد.ایجاد تعادل در تغذیه نیز به همین ترتیب است.برای اینکه بدن خود را در بهترین وضعیت حفظ کنید لازم است که نوع و زمان مصرف مواد غذایی را به...
  • تغذیه در انسان و تاریخچه آن (28 مرداد 1386 10:02)
    نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان...
  • فوائد سیب برای بدن انسان (28 مرداد 1386 10:00)
    یک جمله قدیمی می گوید " با خوردن یک عدد سیب در روز، از رفتن به دکتر بی نیاز می شوید" و امروزه تحقیقات علمی حاکی از مصداق واقعی این جمله است. سیب میوه ای خوشمزه در رنگها و طعمهای متنوع است و اعتقاد بر اینست که پوست بیرونی و پوسته درونی سیب حاوی مواد مغذی گیاهی است که میوه را از اشعه ماوراءبنفش، حشرات، قارچها، ویروسها و...
  • امتحان نهایی درس تربیت بدنی عمومی (۲) ترم تابستانی ۱۳۸۶ (24 مرداد 1386 12:15)
    با سلام امتحان درس تربیت بدنی عمومی (۲) ترم تابستانی ۱۳۸۶ در روز سه شنبه ۳۰/۰۵/۱۳۸۶ در کلاس شماره ۳۱۸ واحد ۱ ( کلاس درس شطرنج ) برگزار خواهد شد. لذا خواهشمندست تمامی دانشجویانی که این درس را در ترم تابستانی ۱۳۸۶ اخذ نموده اند جهت دادن امتحان در این روز مراجعه نمایند. ضمنا کسانی که موفق نشوند در این روز مراجعه نمایند...
  • شکلات، سلامتی قلب را تضمین می کند (23 مرداد 1386 10:35)
    توصیه ای شیرین برای سلامت قلب و عروق حتما شما هم افرادی را دیده اید که از مصرف داروها به علت طعم نامطبوع آنها خودداری می کنند. مزه ناخوشایند داروها مشکلی است که بیماران همواره با آن مواجه بوده اند و متخصصان نیز با آگاهی از این مساله تلاش زیادی برای تولید داروهای مناسبتر داشته اند. تحقیقات متعدد اخیر خبرهای خوشی را...
  • شیرینیجات (قند یا گلوسیدها)(نان)2 (23 مرداد 1386 10:34)
    عمل شیمیایی بالا که تبدیل نشاسته به گلوکر و دکسترین است، واکنشی است که منجر به پیدایش اسید کربنیک می شود. این اسید کربنیک در خمیر محبوس می شود و نمی تواند خارج شود. در نتیجه خمیر باد می کند و به حجمش اضافه می شود و در زمان پختن هم روی نان برآمدگیهایی به اندازه های مختلف پیدا می شود. اعمال گذشته باعث خوب پخته شدن و...
  • اعلام امتحان نهایی ترم تابستانی ۱۳۸۶ (22 مرداد 1386 08:05)
    با سلام حضور دانشجویان محترمی که در ترم تابستانی ۱۳۸۶ درس ۱ واحدی تربیت بدنی عمومی (۲) را اخذ نموده اند اعلام می شود که تاریخ دقیق امتحان نهایی پس از روز سه شنبه به اطلاع شما از طریق همین وبلاگ خواهد رسید. با تشکر
  • شیرینیجات (قند یا گلوسیدها) - ۱ (22 مرداد 1386 07:58)
    شادروان دکتر صانعی گلوسیدها یا قندها برای بدن آنچنان لازمند که اگر به بدن نرسند اولین آسیب آن متوجه سلولهای مغزی می شود. در ساختمان گلوسیدها، ئیدروژن، اکسیژن و کربن بکار رفته است. مواد هیدروکربنه یا قندها از راههای مختلفی که به نظر نمی آید، روزانه وارد بدن می شوند. بعضیها می گویند من شیرینی یا مواد قندی نمی خورم حال...
( تعداد کل: 11768 )
صفحه قبلی    1       ...       383       384       385       386       387       ...       393    صفحه بعدی