گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

کاهش درد‌های التهابی با مصرف ادویه

یک متخصص تغذیه در آمریکا اعلام کرد، زردچوبه، فلفل هندی، زنجبیل، دارچین به کاهش التهاب مفاصل و تسکین درد مفاصل کمک کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، مایکل موزلی، متخصص تغذیه در آمریکا گفت: خوردن برخی ادویه‌ها می‌تواند به تسکین درد مفاصل مرتبط با آرتروز و درد مفاصل کمک کند.
اولین ادویه از چهار ادویه‌ای که تاثیر مثبتی بر بدن دارد زردچوبه است؛ ماده فعال در زردچوبه، کورکومین، تسکین دهنده درد است این پزشک و متخصص تغذیه در این باره می‌گوید: کورکومین سیتوکین‌ها و آنزیم‌های التهابی را در دو مسیر التهابی در مفاصل مسدود می‌کند فلفل قرمز و سایر فلفل‌های خشک شده نیز با تسکین درد مفاصل به مقابله با آن کمک می‌کنند این نوع فلفل حاوی ترکیباتی به نام کپسایسینوئید است که خاصیت ضد التهابی دارد.توصیه می‌شود دارچین بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید زیرا  در این مطالعه آمده است دارچین حاوی سینامالدئید و اسید سینامیک است که هر دو دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند و به سرکوب آسیب سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کنند.یکی دیگر از مواد مفید، زنجبیل است که دارای اثر ضد التهابی طبیعی در بدن است و با درد در مفاصل مبارزه می‌کند.این ادویه‌ها سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی هستند که خاصیت ضد سرطانی و مبارزه با رادیکال‌های آزاد دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد