گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

نقش شکر در التیام جراحت ها و زخمها

شکر مانند عسل از مواد التیام بخش برای زخمها است.دکتر ریچارد از جراحان مرکز  پزشکی دلتا  در گرین ویل می سی سی پی ،شکر را برای سوختگی های باز و محلهای قطع اعضا  اولسرها ،پارگی گوشت و زخمهای ناشی از گلوله تفنگ ،روی 300 نفر بیمار آزمایش کردهو تقریبا موفقیت کامل در التیام زخمها مشاهده کرده است.او می گوید  در مورد سوختگی ها بسیار موثر است ابتدا دکتر ریچارد بیم داشت مبادا با مصرف شکر  در این طور جراحات و زخمهای سوختگی زمینه ای برای رشد باکتری ها فراهم شود ولی کاملا بر عکس  او مشاهده کرد که شکر عفونتها را بسرعت از بین یم برد.در  انگلستان ،آلمان و بخصوص در آرژانتین  در روش  پزشکی ودرن از شکر برای التیام سریع استفاده  می شود.گروهی از پزشکان محقق به رهبری دکتر لئون هرساژ در  بوئنوس آیرس برای التیام زخمهای 120 بیمار وقتی هر گونه داروی دیگری  نتیجه ای نداد از شکر سفید استفاده کردند.نرخ موفقیت انها در این آزمایش 99 درصد بود.

برای اینکه شکر برای التیام زخم خوب عمل کند ،معمولا دکتر کنوستون تقریبا 4 قسمت شکر سفید خوراکی  و یک قسمت مرهم روغنی بتادین را با کره بادام زمینی مخلوط می کند تا به شکل پماد نسبتا سفتی در آید و آنرا می مالند.

توصیه های عملی :نظراتی از دکتر وورتمن

§  برای اینکه بهترین نتیجه از شکر برای آرامش  گرفته شود ،بهتر است هیدرات  کربن مورد  علاقه خود را بدون هیچ پروتئین و با خیلی کم چربی بخورید.پروتئین و چربی باعث کاهش سرعت عمل و یا اصولا موجب توقف تشکیل سروتونین و ورود آن به مغز می شود.

§    قند میوه جات اثری در ایجاد مواد شیمیای آرامبخش ندارد.

§ برخی اشخاص پس از چند دقیقه آرامش  خود را باز می یابند، ولی معمولا در حدود 20 دقیقه طول می کشد تا شکر  یا خوراکی شیرینی که خورده شده جذب شود و اثرش وارد مغز شود و در عین حال برخی اشخاص تا یک ساعت پس از خوردن شکر هم اثری نمی بینند.اگر شما از آن گروه هستید که شکر در شما دیر تر اثر می کند سعی کنید که قهو ه بدون کافئین تهیه کرده و با شکر  زیاد بخورید و یا از چای و یا از سایر دم کرده های گیاهی با دو قاشق سوپ خوری شکر استفاده کنید و یا یک فنجان  کاکائوی رقیق شده شیرین بخورید.

§ برای کمک به رفع بی خوابی بهتر است 50-30 گرم شیرینی یا نشاسته  بی درنگ قبل از خواب بخورید.در برخی اشخاص این کار اثرش در حد اثر یک قرص خواب آور است با این تفاوت که هیچ عوارض جانبی شدید و زیان آور قرصهای خواب آور ندارد.

احتیاط ها و زیانهای شکر

§  شکر سفید به استثنای مورادی که به عنوان دارو مصرف می شود محسناتی ندارد،زیرا بجز ایجاد کالری و انرژی بی محتوا هیچ  ارزش غذایی ندارد.اگر در خوردن غذا های شیرین و شکر افراط شود و موجب  افزایش وزن غیر طبیعی می شود و بدتر از آن در کودکان جانشین مواد  خوراکی مغذی شده و بدن کودک  را از داشتن مواد مقوی و مغذی لازم محروم  می کند.

§   شکر به زور مسلم در دندانها ایجاد حفره پوسیدگی و  فساد می کند.

§ شکر موجب بالا رفتن سریع  قند خون و انسولین می شود.و در اشخاصی که نارسایی لورالمعده دارند و مبتلا به دیابت می باشند زیان آور است.

§  شکردر التیام زخمها مفید است و لی جانشین داروهای مناسب  لازم برای زخمها  در کلیه و انواع زخمها نیست ،لذا باید با نر پزشک مصرف شود.

اگر قبل از اینکه خونریزی قطع شود و یا قبل از پاک شدن زخم ،شکر روی زخم گذارده شود خطرناک است.

توضیح :شکر به طور کلی در این بخش به عنوان یکدارو مطرح می باشد و فقط در موارد خاص و برای استفاده از خواص درمانی آن به مقدار  مشخص تعیین شده باید مصرف شود و توجه شود که شکر سفید به عنوان  ماده خوراکی که مستمرا در غذاها مورد استفاده قرار گیرد دارای زیانهایی است که باید به آن توجه شود.اصولا برای هضم و جذب شکر د بدن  وجود عنصر رکوم ضروری است البته به مقدار  جزئی و در ابعاد میکرو گرم .ودر مواردی که بدن انسان از این نظر به عللی کمبود داشته باشد و کر سفید یعنی شکر تصفیه شده که فاقد ماده معدنی کروم است ،بخورد اختلالاتی در بدن ایجاد می شود و به همین دلیل است که طبق توصیه دانشمندان  طبیعت درمانی اغلب اشخاص از خوردن شکر سفید تصفیه شده منع می شوند.زیرا در  جریان تصفیه شکر خام و قهوه ای و برای تهیه شکر خام قهوه ای را تا درجات خیلی بالایی حرارت می دهند و با این عمل  کلیه ویتامین ها و مواد معدنی  که در شریه خام چغندر قند و نیشکر به طور طبیعی وجود دارد از جمله ماده معدنی که در شیره خام چغندر قند و نیشکر به طور طبیعی وجود دارد از جمله مواد معدنی کروم از بین می رود.کروم جز اسسی ماده شیمیایی جی تی اف  می باشد و طبق تحقیقات جدید روشن شده است که  ماده شیمایی جی تی اف  کهبرا ی تنظیم کنش هورمو ن انسولین روی گلوکز در نتیجه جذب گلوکز لازم است در کشر سفید تصفیه شده وجود ندارد و بنابراین شیره طبیعی چغند ر قند و نیشکر که در حالت طبیعی  ماده خوراکی بسیار مفیدی است، به علاوه چون بتدریج انسان پا به سن می گذارد توانایی نگهداری ماده کروم در بدن کاهش می باد ،بنابراین اختلالات ناشی از خوردن شکر سفید تصفیه شده برای اشخاث سالخورده بسیار محتمل الوقوع است و بهتر است به جای شکر سفید از شکر قهوه ای تصفیه نشده و مواد شیرین طبیعی استفاده کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد