گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

مصرف سیر باعث پیشگیری از سکته مغزی و قلبی می شود

سیر در پیشگیری از بیماری های عروق کرونر و سکته مغزی و قلبی مفید است و ترکیبات سولفور در سیر دارای اثرات کاهندگی چربی خون و اثرات ضدمیکروبی و قارچی است.
دکتر چوپانی متخصص قلب و عروق در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران افزود: سیرگیاهی است دو ساله با پیازی مرکب از پیازچه و ساقه راست و از قدیم به عنوان یکی از گیاهان مهم دارویی که در طب سنتی هم مورد استفاده قرار می گرفت محسوب می شود و مطالعات فارمالوکوژی بر روی سیر در زمینه اثرات ضدمیکروبی،ضد سرطانی و کاهش میزان قندخون، تقویت سیستم ایمنی و اثرات ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی انجام شده است.
وی زمینه اثرات قلبی، عروقی سیر را شامل بررسی میزان چربی های خون، انعقاد و جریان خون، تجمع پلاکتی و آترواسلکروز خواند و گفت: بیشترین مطالعات درمورد تاثیر آن در تنظیم چربی های قندخون انجام شده است.
وی افزود: سیرحاوی مقادیر زیادی از ترکیبات مختلف است ولی به نظر می رسد که فقط تیوسولفیتات ها فعالیت قابل توجهی داشته باشند سیر به وسیله افزایش رها کردن انسولین و افزایش پاسخ بافتی به انسولین باعث کاهش گلوکز خون می شود و مانع تجمع پلاکتی می شود و در بیماری هیا آترواسکلروز نقش پیشگیری کننده و احتمالا درمانی دارد و مصرف ان باعث پیشگیری از سکته مغزی و قلبی می شود.چوپان یادآور شد: سازمان جهانی بهداشت هم در مورد تاثیر سیر متذکر شده است که سیر می تواند به عنوان یک عامل کمکی دردرمان هیپرلیپومی، پیشگیری ازآترواسکلروز وابسته به افزایش سن و هپیرتانسیون حفیف مورد استفاده قرار گیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد