گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

درمان سرطان با استفاده از نوشیدنی کفیر

کفیر یک شیر تخمیر شده انرژی زاست که باعث درمان برخی از بیماری ها شده و هضم لاکتوز در کودکان را افزایش می دهد. به گزارش  باشگاه خبرنگاران، دکتر حداد خداپرست عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی مشهد طی پژوهشی به بررسی خواص درمانی کفیر به عنوان یک نوشیدنی فراسودمند پرداخت.در این پژوهش آمده است، کفیر که یک شیر تخمیر شده انرژی زاست، مزه اسیدی دارد و این نوشیدنی در بیمارستان ها و آسایشگاه ها استفاده می شود.طبق این پژوهش، کفیر در درمان اختلالات متابولیکی، تصلب شرایین و آلرژی، توبورکلوزیس، سرطان و گاستروانتریت موثر است و از فعالیت مواد موتاژنیک مثل اندول و ایمیدازول جلوگیری می کند.بر اساس این پژوهش، کفیر که موجب افزایش سرعت هضم لاکتوز در کودکان می شود دارای فعالیت های ضدمیکروبی در برابر باکتری های گرم و برخی از قارچ هاست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد