گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

مطالب علمی و پژوهشی در زمینه ورزش

زیتون موثر برای مقابله با پوکی استخوان و پیری زودرس

با مصرف فرآورده های زیتون می توان با مشکل پوکی استخوان و پیری زودرس مقابله کرد.
به گزارش ایسنا ، زیتون دارای ترکیبات مختلفی مانند آب 60 درصد، روغن 20 درصد، قند 10 درصد، پروتئین، مواد معدنی، کلسیم و سلولز است و 100 گرم میوه آن 224 کالری انرژی دارد.
رنگ زیتون هنگام رسیدن از سبز کم رنگ به رنگ بنفش و قرمز و انواع سیاه تغییر می کند.
دانه زیتون بدون انجام عملیات فراوری قابل مصرف نیست و بصورت کنسرو شده و پرورده می توان مصرف کرد که بصورت سنتی و صنعتی در بازار ایران عرضه می شود.
همچنین تفاوت ارقام، میزان رسیدن میوه، روش برداشت و استخراج آن از مهمترین معیارهای تعیین کننده کیفیت روغن محسوب می شود و از زیتون نارس روغن سبزرنگ و از رسیده آن، روغن زرد تولید می شود که رنگ سبز روغن نمی تواند نشانه کیفیت خوب آن باشد.
همچنین با مصرف روزانه فرآورده های زیتون علاوه بر تامین نیازهای غذایی بدن، بعنوان دارو هم می توان از این میوه استفاده کرد.همچنین روغن زیتون اثر شدیدی بر علیه تومورهای خوش خیم مانند پروستات و لوله گوارش دارد و جیره غذایی روغن زیتون میزان آسیب های سرطانی را کاهش می دهد. مصرف منظم روغن زیتون برای افرادی که فشارخون بالا دارند، مفید است و در درازمدت باعث تنظیم فشار خون می شود و از اثر زیانبار فشار خون بر روی بدن ازجمله سکته قلبی و مغزی در اثر پاره  شدن رگ های اصلی بوجود می آید، جلوگیری می کند.
همچنین روغن زیتون در جلوگیری از تشکیل لخته خون و تجمع لخته ها، تاثیر دارد و مصرف منظم آن خطر توسعه التهاب روماتیسمی بدن کاهش یافته و از بی نظمی های دستگاه گوارش جلوگیری می کند. گفتنی است با مصرف فرآورده های زیتون می توان با مشکل پوکی استخوان و پیری زودرس به مقابله پرداخت و سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد