آنتیبیوتیکها در دل طبیعت نیز وجود دارند که میتوان آنها را بهسادگی وارد رژیم غذایی کرد.علاوه بر این آنتیبیوتیکهای طبیعی نسبت به آنتیبیوتیکهایی که بهطور معمول استفاده میشوند، کم تهاجمترند. آنتیبیوتیکهای طبیعی بهطور شگفتانگیزی میتوانند در برابر انواع شرایط و بیماریها موثر باشند. زمان آن رسیده که به آنها با نگاه مثبتتری بنگریم و بپذیریم که بسیاری از درمانها مستقیما ازخود زمین میآیند.
آنتیبیوتیکهای دارویی در اثر مصرف بیش از حد امکان آسیب به بدن، تضعیف سیستم ایمنی و از بین بردن مثبتاندیشی را دارند، اما سودمند بودن تمامی این روشهای طبیعی برای بدن بهطورعلمی اثبات شدهاند.
دراینجا به بررسی چند تا از قویترین آنتیبیوتیکهای طبیعی شناخته شده برای انسان میپردازیم:
-عسل: از زمانهای گذشته به دلیل خواص درمانیاش استفاده میشده. میزان بالای هیدروژن پراکسید آن خاصیت آنتیباکتریالی به آن داده که توانایی مبارزه با باکتریها، عفونتها و بیماریها را فراهم کرده است. این ماده توانایی از بین بردن 60 نوع باکتری را دارد.امروزه، حتی متخصصان پزشکی از عسل استفاده میکنند. این ماده میتواند به درمان جراحات و ترمیم سریعترشان هم کمک کند. پس برای جراحتهای مزمن، پیوند پوست، زخمها، سوختگیها و زخم بستر میتواند بسیارعالی باشد.
-زنجبیل: زنجبیل بهدلیل خواص آنتیبیوتیک بسیاری که دارد در حوزههای علمی و پزشکی بسیار ارزشمند به حساب میآید. مطالعات نشان دادهاند که چگونه زنجبیل دربرابر انواع باکتریها مبارزه میکند. امروزه تمحققان در پی یافتن ارتباطی بین زنجبیل و کم کردن حالت تهوع و دریازدگی هستند. همچنین ریشهی این گیاه شگفتانگیز میتواند سطح قند خون را نیز کنترل کند.
زنجبیل بهسادگی همهی انواع عفونتها را درمان میکند.
-پونه کوهی: پونه کوهی حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی میکند. همچنین دارای خواص ضدالتهابی بسیاری است که برای درمان عفونتها بسیار عالی است. این گیاه حتی میتواند یکی از موثرترین آنتیبیوتیکهاست. این خواص در روغن پونه آشکارتر است.
-سرکه سیب: شربت سرکه سیب مجموعهای از مواد مغذی است که گسترهای از آمینواسیدها،نمکهای معدنی و ویتامینها را دربرمیگیرد. البته مصرف خام این خوراکی میتواند سخت باشد اما با مخلوط کردن آن با آب میتوانید از مزهی ناملایم آن بکاهید.
-زردچوبه: زردچوبه یک داروی ویژه برای تمام بدن است که قرنهاست فواید طبی آن کشف شده است. این ادویه که اغلب در آشپزیها وطب سنتی استفاده میشود،برای درمان التهاب بسیار مفید است.که این را مدیون فنولهای طبیعی است که به آن رنگ میدهد.-دارچین: دارچین غنی از سینامالدهید و اوژنول است که ترکیباتی هستند که با انواع عفونتها مقابله میکنند. این عفونتها شامل باکتری ایکلای و باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک نیز هستند. دارچین در پیشگیری ازرشد قارچ، تحریک سیستم ایمنی، درمان اسهال، جلوگیری از حالت تهوع، کاهش نفخ و... بسیار موثر است.